Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord Vrouwen zorgt voor grote verrassing in eerste Klassieker

Laatste update:

Ondanks de regen was Varkenoord volgepakt voor de allereerste Klassieker in het vrouwenvoetbal. Supporters van Ajax mochten overigens niet in Rotterdam aanwezig zijn, zoals dat ook in het mannenvoetbal het geval is. Op papier waren de bezoekers uit Amsterdam de favoriet, want de opstelling van Ajax bevatte met onder meer Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse en Victoria Pelova de nodige internationals van de Oranje Leeuwinnen. Toch greep Feyenoord verrassend de voorsprong in de eerste helft.

Een verre corner viel na elf minuten spelen al voor de voeten van Jada Conijnenberg. Zij controleerde en schoot van dichtbij de openingstreffer achter doelvrouw Isa Pothof. De marge werd in minuut 36 verdubbeld door Maxime Bennink, die het eindstation vormde van een verzorgde Feyenoord-aanval. Ajax bracht de spanning al razendsnel terug in het duel, toen een afgeslagen voorzet van Pelova voor de voeten viel van Nadine Noordam.

Al vroeg in de tweede helft raakte Ajax dieper in de problemen. Van der Gragt moest met een rode kaart het veld verlaten na een natrappende beweging richting Pia Rijsdijk. In ondertal dook Ajax nog een aantal keer gevaarlijk op in het strafschopgebied van Feyenoord, maar met nog een kwartier te spelen bracht Cheyenne van de Goorbergh de beslissing. Een inzet van Van de Goorbergh ging door de benen van doelvrouw Pothof heen. Rijsdijk tekende vervolgens voor de 4-1, waarna Annouk Boshuizen verzuimde om de score nog verder op te voeren. Haar strafschop ging op de paal.

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
16
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
8
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
17
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties