Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord? Waarom niet? Mooie club en ik heb er in de jeugd gespeeld'

Laatste update:

"Feyenoord? Waarom niet? Het is een mooie club", laat de 27-jarige linkspoot aan diverse Ghanese media weten. "Ik heb er in de jeugd gespeeld en Rotterdam was een fijne stad. Je kunt in de voetballerij nooit voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik ben altijd klaar voor een mooi avontuur." Asare tekende afgelopen zomer hoe dan ook een contract voor vier jaar met AA Gent.

Asare speelde zich bij de Feyenoord Fetteh Academy in Ghana in de kijker van Feyenoord. De club uit Rotterdam haalde de Ghanees op zeventienjarige leeftijd naar Nederland. In de zomer van 2007 verbond hij zich definitief aan KV Mechelen, om twee seizoenen later naar FC Utrecht te gaan.

Zie jij Nana Asare ooit voor Feyenoord spelen?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties