Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord weet voldoende en deelt jaar later alweer nieuw contract uit'

Laatste update:

De nog jonge en onervaren sluitpost, die nog niet debuteerde in de hoofdmacht, moet bij het eerste elftal van Feyenoord Justin Bijlow en Ofir Marciano normaal gesproken voor zich dulden. Desondanks krijgt hij van trainer Arne Slot de kans zich te bewijzen. Jansen kreeg van zijn coach speeltijd in de vriendschappelijke wedstrijden tegen FC Kopenhagen (0-7 nederlaag), RB Salzburg (1-2 overwinning) en Union Sint-Gillis (0-4 nederlaag). Tegen de Belgische opponent maakte hij enkele keren de gang naar het net, maar Jansen wist tevens een strafschop te keren.

Door de penalty te keren en een aantal andere goede reddingen voorkwam Jansen een grotere nederlaag van Feyenoord in het oefenduel van zaterdag. "Je doet waar je voor staat door die bal te pakken. Maar als je Feyenoord zijnde met 0-4 verliest is dat nooit goed natuurlijk", zei de doelman na afloop in gesprek met RTV Rijnmond. Jansen repte over een 'aardig optreden'. "Ik denk dat ik een aantal goede reddingen had. Er zijn een paar dingen die ik nog kan verbeteren. Bij de 0-3 moet ik de bal misschien anders verwerken. Ik wil mezelf altijd verbeteren, geen goals tegen krijgen. Daarvoor heb ik goede voorbeelden op de trainingen met Justin en Ofir." Jansen is vooral blij dat hij dagelijks op het trainingsveld staat met international Bijlow.

"Dat is top. We volgen hetzelfde pad, vanaf de jeugd doorgroeien naar Feyenoord 1. Hij heeft nu het Nederlands elftal gehaald. Daar kan je alleen maar van leren. Op trainingen kijk je veel naar hem, hoe hij alles doet. Sommige dingen probeer ik na te doen. Positie kiezen, hoe je klaar staat... En sommige dingen doe je op je eigen manier. Zo'n voorbeeld is top. Ik teken blind voor zijn carrière", aldus Jansen, die hoopt indruk te kunnen maken op Slot in de voorbereiding. "Ik ga ervoor om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en zo in het eerste elftal te komen." Jansen maakte afgelopen seizoen bijna wekelijks deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord, al leidde dat nog niet tot speelminuten in de Eredivisie.

Vriendschappelijke wedstrijden
Feyenoord
0 - 4
union St Gilloise
Zie jij in Thijs Jansen de toekomstige eerste doelman van Feyenoord?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties