Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord werkt hard aan herstel Justin Bijlow en mikt op duel met Sparta

Laatste update:

De medische staf van Feyenoord werkt hard om Bijlow snel na de interlandbreak weer fit te hebben. De hand van de goalie zit echter nog altijd in het gips. Feyenoord hoopt dat Bijlow op zondag 2 april in het uitduel met Sparta weer tot de wedstrijdselectie kan behoren. Arne Slot gaf na de gewonnen wedstrijd tegen FC Volendam (2-1) van afgelopen zondag al aan dat de keeper de duels met Shakhtar Donetsk en Ajax aan zich voorbij moest laten gaan.

Timon Wellenreuther was de afgelopen weken de vervanger van Bijlow onder de lat bij Feyenoord. De Duitser hield in negen wedstrijden twee keer 'de nul' en staat zondagmiddag dus opnieuw in de basis tijdens De Klassieker. De Rotterdammers hebben een voorsprong van drie punten op Ajax. Hoewel Slot dus geen beroep kan doen op Bijlow in de Amsterdam ArenA, zijn Gernot Trauner en Sebastian Szymanski wel weer inzetbaar.

De verdediger en Pool raakten respectievelijk eind december en begin februari geblesseerd en leken in eerste instantie een vraagteken voor De Klassieker van zondag. Het herstel van het tweetal ging echter sneller dan verwacht. Trauner maakte ruim drie weken geleden in het uitduel met Fortuna Sittard (2-4) al zijn rentree bij Feyenoord, terwijl Szymanski een week later twintig minuten voor tijd inviel in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (1-0).

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties