Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord wil Arsenal aftroeven en Braziliaanse middenvelder inlijven'

Laatste update:

Bitello speelt zijn wedstrijden vooral als centrale middenvelder, maar kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten en speelt zelfs zijn wedstrijden op beide buitenposities. De multifunctionele speler maakte zeventien doelpunten en gaf zeven assists in zijn carrière. Arsenal zou ook serieus in de markt zijn voor de Braziliaan, maar pakte nog niet formeel door.

Wat Feyenoord overheeft voor Bitello is niet bekend, maar Transfermarkt schat zijn waarde op zeven miljoen euro. Zijn contract bij Grêmio loopt nog tot eind 2025 door. De 1,78 meter lange middenvelder rechtspoot staat bekend als een aanjager en zou volgens het medium wel oren hebben naar een Champions League-avontuur met de Rotterdammers.

Bitello begon zijn voetballoopbaan bij FC Cascavel, waar Grêmio hem oppikte en in de jeugdafdeling stalde. De middenvelder groeide uiteindelijk door tot het eerste team, waarin hij momenteel een vaste waarde is. Hij zou na Ramiz Zerrouki, Calvin Stengs en Thomas van den Belt de vierde aanwinst op het middenveld worden voor de ploeg van Arne Slot, waar ook de Kroatische Luka Stojkovic hevig aan de Rotterdammers wordt gelinkt.

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties