Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wil 'bekend fenomeen' in ere herstellen voor duels met Ajax

Laatste update:

Op zaterdag 27 oktober werkt de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst de afsluitende training voor het duel met Ajax besloten af op trainingscomplex 1908. Feyenoord hoopt dat dit soort trainingen in de toekomst weer in De Kuip en mét publiek afgewerkt kunnen worden. "De afgelopen jaren kwamen supporters van Feyenoord massaal hun steun betuigen tijdens de laatste training voor de Klassieker. De massale steunbetuiging, die vaak gepaard ging met het afsteken van vuurwerk, groeide uit tot een bekend fenomeen, wat inmiddels door supporters van vele andere clubs is nagebootst", meldt Feyenoord.

Bij een van de laatste openbare trainingen in aanloop naar een wedstrijd tegen Ajax, waren de omstandigheden dermate onveilig dat er meerderen gewonden vielen. Feyenoord en de autoriteiten besloten dat vuurwerk niet meer welkom was bij dit soort gelegenheden. "Vanwege het wegvallen van deze traditie is de interesse van supporters afgenomen om de laatste training voor de Klassieker te bezoeken. Vorig jaar oktober was de belangstelling onder supporters relatief gering. Er kwamen een kleine duizend supporters naar De Kuip om de ploeg een laatste steun in de rug te geven. Daardoor kan er gevoelsmatig de dag voor de wedstrijd beter besloten worden getraind, iets wat afgelopen januari in aanloop naar het duel in Amsterdam ook al gebeurde", zo schrijft de club op de clubwebsite.

Feyenoord geeft aan het te betreuren dat er niet meer gegarandeerd sprake is van een zeer druk bezochte laatste training en wil daar verandering in brengen. "Feyenoord heeft de officiële supportersvereniging FSV de Feijenoorder dan ook gevraagd mee te denken naar een manier om de laatste training voor de Klassieker nieuw leven in te blazen. Dit moet leiden tot een laatste training met een Feyenoord-waardige uitstraling, die de selectie net die extra energie geeft om een dag later de punten binnen te halen."

-
Goede zet van Feyenoord?

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
0
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
0
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
17
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
2
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
3
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties