Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord wil Ricardo Pepi met recordbod voor neus PSV wegkapen'

Laatste update:

In een eerder stadium leek Pepi een lichte voorkeur voor een overgang naar PSV te hebben. Het is niet bekend of de hernieuwde interesse van Feyenoord zijn besluit heeft doen veranderen. Ondertussen lijkt Fabrizio Romano nog steeds te denken dat een transfer naar PSV aanstaande is. Hij retweette na de berichtgeving van BILD-journalist een bericht van eerder deze maand waarin hij schreef dat Pepi dicht bij een overgang naar de Eindhovenaren is.

Mocht Feyenoord er uiteindelijk in slagen om Pepi voor het eerder genoemde bedrag van 10,5 miljoen euro in te lijven, dan wordt de Amerikaans international de duurste inkomende transfer uit de clubgeschiedenis van de Rotterdammers. Dit record is momenteel in handen van Quinten Timber, die in de zomer van 2022 voor 8,50 miljoen euro overkwam van FC Utrecht.

De Amerikaanse spits, die vorige week vrijdag inviel en scoorde tegen Mexico (3-0 winst), hoopt dat zijn transfer in ieder geval voor begin juli is afgerond. Zo zou hij niets van de voorbereiding bij zijn nieuwe club missen. Pepi kwam afgelopen seizoen tot 13 goals en 3 assists in 31 officiële optredens voor FC Groningen, dat de spits huurde van FC Augsburg. Pepi staat op vijf goals in dertien interlands voor Team USA.

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
26
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties