Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wil stunten en spreekt met Manchester United over huurdeal

Laatste update:

Diallo maakte in januari de overstap van Atalanta naar Manchester United voor een bedrag van circa 21,3 miljoen euro. De eerste periode op Old Trafford is echter geen onverdeeld succes, daar hij in totaal slechts 363 minuten in actie kwam. In de Premier League speelde de rechtsbuiten annex linksbuiten drie wedstrijden, waarin hij niet tot scoren kwam maar wel een assist verzorgde. In de Europa League maakte Diallo speelminuten in vier duels en kwam hij eenmaal tot scoren.

In september 2020 ging Diallo definitief van Atalanta Onder-19 naar de A-selectie van la Dea. In totaal speelde de aanvaller vier Serie A-wedstrijden in de hoofdmacht, alvorens hij werd opgepikt door Manchester United. In maart debuteerde Diallo in het nationale elftal van Ivoorkust, voor wie hij sindsdien drie wedstrijden speelde en eenmaal tot scoren kwam.

Onder Ole Gunnar Solskjaer lijkt de kans op veel speelminuten dit seizoen wederom klein, waardoor de club besloten heeft om hem in de verhuuretalage te zetten. Zeker met de komst van Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho zijn de flanken voldoende bezet bij the Mancunians. Diallo zou wel een welkome versterking zijn voor Feyenoord, daar Slot vrijdag tegenover Feyenoord TV nog kenbaar maakte dat hij weinig opties heeft op de vleugels.

Bij 'gebrek aan alternatieven' maakte Mimeirhel Benita donderdagavond al zijn debuut voor Feyenoord. De zeventienjarige aanvaller verving Alireza Jahanbakhsh drie minuten voor tijd in de uitwedstrijd tegen IF Elfsborg (3-1 nederlaag) in de laatste Conference League-voorronde. Arne Slot beloonde Benita voor de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt, maar dat had vooral te maken met het feit dat er weinig andere opties waren. "Hij zit al jarenlang in de opleiding en is dit jaar begonnen bij de Onder-21", vertelde Slot over zijn pupil. "Donderdag viel Alireza uit. Toen ik naast me op de bank keek, zag ik maar één echte buitenspeler. Dat was Mimi, zoals hij genoemd wordt. Dan is het ook logisch dat je hem inbrengt."

Meer nieuws

Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
2
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties