Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord wil talentvolle spits oppikken bij Champions League-deelnemer'

Laatste update:

Rode Ster gaat als hekkensluiter eindigen in Groep G van de Champions League, waaruit BSC Young Boys doorstroomt naar de Europa League. Door de uitschakeling loopt de Servische recordkampioen behoorlijk wat miljoenen mis, waardoor onder meer Mijatovic zou mogen vertrekken.

De Servische jeugdinternational wordt in zijn geboorteland gezien als groot talent. Mijatovic wist met zijn club vorig seizoen beslag te leggen op de dubbel, maar is tot zijn eigen ongenoegen niet altijd basisspeler onder trainer Barak Bakhar.

Bij Rode Ster moet Mijatovic namelijk concurreren met Jean-Philippe Krasso, Peter Olayinka en Cherif Ndiaye, die allen meer ervaring hebben. Zelf speelde de linksbenige spits 32 wedstrijden in de hoofdmacht van Rode Ster, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 2 assists.

Mozzart Sport meldt maandagavond dat Feyenoord mogelijk de volgende bestemming van Mijatovic is. Transfermarkt taxeert de aanvalsleider momenteel op zo'n 1,8 miljoen euro, maar Rode Ster zou inzetten op minstens 5 miljoen euro. Ook Zenit Sint-Petersburg en Juventus zouden tot de geïnteresseerde clubs behoren.

Of Feyenoord bereid is meerdere miljoenen te investeren in Mijatovic is nog maar de vraag, daar de Rotterdammers afgelopen zomer al 9 miljoen euro neertelden voor reservespits Ayase Ueda. Wel maakte Arne Slot onlangs duidelijk dat de regerend landskampioen in de winter op zoek gaat naar een extra spits. Ueda vertrekt met Japan naar de Azië Cup, waardoor Feyenoord tussen januari en februari alleen Santiago Gimenez overhoudt.

De 1,79 m lange Mijatovic kan op beide flanken uit de voeten. Dit seizoen speelde hij pas 516 minuten voor Rode Ster, verdeeld over 15 officiële wedstrijden. Wel wist hij daaruit een aardig moyenne over te houden. Mijatovic was vijfmaal trefzeker en fungeerde één keer als aangever.

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
26
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
45
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties