Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wil transfermarkt op en neemt jongeling mee naar Alkmaar

Laatste update:

Hahn scheurde maandag tijdens een duel van de beloftenploeg zijn voorste kruisband af, waardoor hij zes tot negen maanden niet inzetbaar is. De doelman mist dus sowieso het restant van dit seizoen en mogelijk ook de eerste weken/maanden van het nieuwe voetbaljaar. Van Bronckhorst noemde het ontbreken van Hahn 'een groot gemis' en wil graag nog een extra keeper halen.

Opvallend is dat aankomende zondag tegen AZ de vandaag achttien jaar oud geworden Justin Bijlow op de bank zit bij Feyenoord. Officieel staat Kamil Miazek te boek als de derde keeper van Feyenoord, maar de negentienjarige Pool wordt niet doorgeschoven door Van Bronckhorst.

Van Bronckhorst kan zondag nog niet beschikken over Eric Botteghin. "Eric is op de weg terug van zijn hamstringblessure en maakte deze week grote stappen in zijn herstel, maar het duel tegen AZ komt voor hem nog te vroeg", vertelde de hoofdtrainer op de website van zijn club. Karim El Ahmadi is wel weer beschikbaar; hij ontbrak tegen PSV vanwege een schorsing.

-

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties