Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wil zich versterken met Frans jeugdinternational

Laatste update:

Aouchiche staat momenteel onder contract bij AS Saint-Étienne, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Ligue 1. De aanvallend ingestelde middenvelder staat nog tot medio 2023 onder contract bij les Verts en zou zelf graag de overstap willen maken naar Feyenoord. Het is vooralsnog onbekend wat de vraagprijs is van Saint-Étienne. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Aouchiche op circa 5,5 miljoen euro.

De rechtspoot doorliep de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en maakt in de zomer van 2020 de transfervrije overstap naar Saint-Étienne. Afgelopen seizoen was Aouchiche een vaste basiskracht in de ploeg van trainer Pascal Dupraz en kwam hij tot een totaal van 35 Ligue 1-duels. In die wedstrijden kwam de middenvelder niet tot scoren, maar leverde hij wel vier assists. Verder kwam Aouchiche tot acht officiële duels namens Frankrijk Onder 20 en veroverde hij in 2019 met Frankrijk Onder 17 ten koste van Nederland de bronzen medaille op het WK in Brazilië.

Eerder deze zomer kwamen Danilo, Mats Wieffer, Mohamed Taabouni en Javairô Dilrosun al naar De Kuip. Feyenoord is na het vertrek van Guus Til ook nog op zoek naar versterking op het middenveld. Daarnaast hopen de Rotterdammers zich ook nog in defensief opzicht te versterken. Eerder op de dinsdag werden Mykola Matvienko en Dávid Hancko al gelinkt aan Feyenoord.

Meer nieuws

Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
10
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
11
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
22
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
13
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77
'Ajax en PSV zetten in op komst van hetzelfde 18-jarige toptalent'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties