Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wint groots: 'Je ziet dat Shakhtar geen beelden van hem heeft gezien'

Laatste update:

Shakhtar was in de returnwedstrijd in de achtste finale van de Europa League volstrekt kansloos. Idrissi maakte in minuut 49 en 60 op karakteristieke wijze zijn doelpunten, door van links naar binnen te dribbelen en raak te schieten in de verre hoek. "Hieraan zie je dat zij geen beelden hebben gekeken", zegt Vink, terwijl de beelden lopen van de tweede treffer van de linksbuiten. "Als Idrissi aan de bal komt, je weet dat hij rechtsbenig is, dan stap je als verdediger niet zó in... Moet je kijken naar die 26 (Yukhym Konoplya, red.)! Het is een fantastische goal, maar..."

Feyenoord heeft het in de eigen competitie vaak lastiger dan donderdag op Europees niveau. "FC Groningen en FC Volendam namen betere verdedigende stellingen in dan Shakhtar vanavond", zegt Pierre van Hooijdonk. "Het is ook wel zo dat men de kracht van Feyenoord in de Nederlandse competitie beter in kan schatten, dus dan ligt het niet zo open als vanavond", haakt Vink in. "Volgens mij hebben ze nul beelden gekeken, want Shakhtar speelde Feyenoord echt in de kaart."

Kenneth Perez looft vooral de prestatie van Feyenoord. "Wat er ook aan de hand is, zeven goals in de Europa League is gewoon heel erg veel. Dat zal ze ook sterken richting Ajax, maar... dat is een heel andere wedstrijd!", knipoogt Perez. Van Hooijdonk is ook enthousiast over de manier waarop Idrissi scoorde, tweemaal met binnenkant voet. "Ik denk dat het weer maar eens aangeeft dat je het zeker op de lange termijn altijd wint met binnenkant voet van de power", aldus de oud-spits, die zelf ook vrijwel altijd voor binnenkant voet ging.

"De power kan je een keer een doelpunt van het jaar opleveren, maar uiteindelijk kun je alleen topscorer worden als je ook in staat bent om ook met je binnenkant doelpunten te maken", weet Van Hooijdonk. "Het grote voordeel wat Idrissi hier heeft door naar binnen te komen en met binnenkant te schieten: de balbaan is vanbuiten naar binnen, van de keeper af. Al maakt dat bij zijn tweede goal niets uit, ongelooflijk mooi!" Die laatste bal ging via onderkant lat binnen.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties