Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wint in De Kuip en kroont zich tot algeheel beloftenkampioen

Laatste update:

Na één helft was de finale eigenlijk al gespeeld. Na acht minuten kwam Feyenoord door een eigen doelpunt van Gino Bosz op voorsprong en op slag van rust zorgde Mitchell te Vrede, op aangeven van John Goossens, voor de 2-0. Vitesse raakte in de eerste helft tweemaal het houtwerk. Lopes Cabral maakte het karwei af door tien minuten na rust de derde Rotterdamse treffer te voor zijn rekening te nemen.

Beide partijen raakten nog één keer de paal, alvorens Sander van der Streek kort voor tijd wat terugdeed met een rake rebound. De jeugdopleiding van Feyenoord werd onlangs ovreigens voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste opleiding van Nederland.

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties