Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wint nipt op onvergetelijke avond voor Quilindschy Hartman

Laatste update:

Slot voerde geen wijzigingen in zijn opstelling ten opzichte van het gewonnen Eredivisie-duel met FC Volendam (0-2). In de spits kreeg Danilo wederom de voorkeur boven Santiago Giménez, terwijl Hartman het op de linksbackpositie mocht laten zien. Dat ging wederom ten koste van Marcos López. Het driemansmiddenveld werd gevormd door Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Orkun Kökçü. Danilo werd voorin vergezeld door Javairô Dilrosun (rechts) en Igor Paixão (links).

Feyenoord schoot geweldig uit de startblokken, want na vier minuten werd de score al geopend. Na voorbereidend werk van Paixão en Dávid Hancko belandde de bal uit de rebound voor de voeten van Hartman, die van dichtbij raak schoot: 1-0. Het was de eerste treffer voor de linksback in het shirt van Feyenoord. In de fase die volgde werden de Rotterdammers vooral gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn. Zo zag Kökçu zijn schot naast gaan en Timber stuitte op doelman João Virgínia. Na een klein half uur spelen kwam ook Hancko dicht bij de 2-0, maar zijn kopbal belandde op de paal.

Cambuur noteerde zijn eerste kans van de wedstrijd pas in de 32ste speelminuut, toen Jamie Jacobs voor het doel van Justin Bijlow opdook maar de voorzet van Remco Balk niet het gewenste vervolg kon geven. Op slag van het rustsignaal kwam Feyenoord wederom goed weg: Leon Bergsma kopte op de paal. Even voor de kans van Cambuur verzuimde Paixão binnen te knikken. De Braziliaan slaagde er niet in de bal in de hoek te plaatsen, waardoor Virgínia redding kon brengen.

In het eerste kwartier van de tweede helft was de amusementswaarde in De Kuip beperkt. In een poging de status quo te doorbreken bracht Slot Giménez binnen de lijnen ten koste van Danilo. De Mexicaan miste enkele minuten later twee kansen. Eerst was Marco Tol belangrijk voor Cambuur door zijn inzet van de lijn te halen. Bij de tweede mogelijkheid schoot Giménez wild over.

Hoewel de Leeuwarders in de laatste tien minuten flink aandrongen met kansjes voor Michael Breij en Felix Mambimbi, wist Feyenoord stand te houden. Daardoor klimmen de Rotterdammers over aartsrivaal Ajax heen op de ranglijst in de Eredivisie. Zondag wacht de laatste wedstrijd van Feyenoord voor het WK begint. Stadsgenoot Excelsior is dan de tegenstander in De Kuip. Cambuur speelt de Friese derby uit bij sc Heerenveen.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 0
SC Cambuur

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties