Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wint oefenduel dankzij vier doelpunten Cyriel Dessers

Laatste update:

Justin Bijlow, Tyrell Malacia, Guus Til, Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Fedrik Aursnes, Orkun Kökcu en Alireza Jahnbakhsh ontbraken aan Rotterdamse zijde vanwege interlandverplichtingen. Trainer Arne Slot trad derhalve aan met een B-team, met onder meer een basisplaats voor Diemers, die de afgelopen maanden aan de kant stond met een blessure. Hij is volledig hersteld en is nu op de weg terug. Slot liet ook Francesco Antonucci en Cyriel Dessers aan de aftrap verschijnen.

Feyenoord ging nog rusten met een 0-1 achterstand, maar door vier doelpunten van Dessers werd het duel na rust omgezet. Het team van Slot liep uiteindelijk uit naar een 4-2 voorsprong. In de slotfase kwam NEC nog terug tot 4-3, maar meer zat er niet in voor de bezoekers. Namens de Nijmegenaren waren Jordy Bruijn, Pedro Ruiz en Javier Vet trefzeker.

Na de interlandperiode krijgt Feyenoord in de Eredivisie op zondag 21 november bezoek van PEC Zwolle. Vier dagen later staat in het kader van de Conference League de uitwedstrijd tegen Slavia Praag op het programma. NEC hervat de competitie op zaterdag 20 november met een uitwedstrijd tegen AZ.

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
6
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties