Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wint verhit oefenduel met Atlético Madrid in blessuretijd

Laatste update:

Feyenoord begon gedurfd aan de wedstrijd en zocht nadrukkelijk het doel van Jan Oblak, maar ook Atlético beet van zich af in het eerste kwartier. Een schot van Mario Hermoso werd tijdig geblokt en een kopbal van José María Giménez ging via de grond over het doel. Een terugspeelbal van Gernot Trauner op doelman Justin Bijlow leek zelfs een eigen doelpunt te worden, maar de bal ging net naast het doel. Feyenoord kwam na achttien minuten op 1-0: na een korte corner kwam de bal via Orkun Kökcü terecht bij Marcos Senesi, die het overzicht behield en zag hoe Linssen de 1-0 binnenschoot.

Atlético, naar De Kuip gekomen zonder Luis Suárez, João Felix, Kieran Trippier en Renan Lodi, zocht na de domper meer het doelgebied van Feyenoord op en zette Bijlow aan het werk. De doelman redde goed op een kopbal van Hermoso en daarna redde hij op de doellijn knap op een inzet van Thomas Lemar. Zes minuten voor de pauze sloeg de vlam in de pan toen Ferreira-Carrasco aan de linkerkant werd afgetroefd door Malacia en voor de neus van de grensrechter natrapte. Het leidde tot enkele opstootjes op het veld en een rode kaart voor de Belg, die door het veld opgerende Simeone tot bedaren moest worden gebracht. Zodoende moesten los Colchoneros nog voor rust met tien man verder.

Feyenoord en Atlético begonnen ieder met vier nieuwe spelers aan de tweede helft; de rest van de elftallen werden later in de tweede helft gewisseld, afgezien van Oblak en Hermoso bij Atlético. De 2-0 hing aanvankelijk nadrukkelijker in de lucht dan de 1-1. Een poeier van Malacia werd gepareerd door Oblak, uit een corner kopte Marcos Senesi net over het doel en João Carlos Teixeira zag Oblak ook redding brengen. Feyenoord verzuimde het duel te beslissen en gaf Atlético de ruimte om langszij te komen. Doelman Ofir Marciano redde knap in een één-op-één-situatie met Sergio Camello, maar de bezoekers konden opnieuw opbouwen en uiteindelijk wist Correa de ingevallen doelman te verschalken. Het leek zodoende 1-1 te worden, maar in de blessuretijd kon Feyenoord counteren. Ridgeciano Haps vond Bannis met een messcherpe pass en de spits scoorde oog in oog met Oblak.

-
Ben je tot dusver onder de indruk van Feyenoord in de voorbereiding?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
99
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties