Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax en OGC Nice naderen akkoord over transfer Pablo Rosario; afkoopsom bekend'

Laatste update:

"De transfer van Pablo Rosario naar Ajax is weer een stap dichterbij gekomen", zo schrijft de zender. "De onderhandelingen tussen alle partijen verlopen voorspoedig en Ajax nadert inmiddels een akkoord met zowel Rosario als OGC Nice."

Bronnen melden aan ESPN dat er 'zo'n zeven miljoen euro' betaald wordt om de 27-jarige middenvelder los te weken. Dat is hoger dan de 'vier à vijf miljoen euro' die Nice volgens Mike Verweij zou verlangen, maar lager dan Rosario's marktwaarde volgens Transfermarkt. Die bedraagt namelijk acht miljoen euro.

Mocht de voormalig PSV'er daadwerkelijk de overstap naar Amsterdam maken, dan komt hij naar verluidt op voorspraak van Francesco Farioli. De nieuwbakken Ajax-trainer werkte bij Nice al samen met Rosario en waardeert hem om zijn veelzijdigheid.

In Nederland kennen we Rosario voornamelijk als controleur op het middenveld. In Frankrijk werd hij door Farioli, al dan niet noodgedwongen, ook als rechtsachter en zelfs een enkele keer als centrumverdediger gebruikt.

Belang PSV


Rik Elfrink merkt woensdagavond daarnaast op dat ook PSV mogelijk iets zou overhouden aan een transfer van Rosario, die bij Nice nog een contract heeft tot medio 2025. "PSV krijgt minimaal 2,5 procent van iedere transfersom voor Pablo Rosario en Almere City FC precies één procent", aldus de PSV-watcher op X.

"Dat zijn geen megabedragen, maar toch leuk meegenomen. Een doorverkooppercentage geldt doorgaans - als dit er al is - over winst op een transfersom en daar lijkt niet of nauwelijks sprake van."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tedesco vernietigend: 'Nog nooit gezien, kon maar anderhalve minuut speechen'
10
Programma, uitslagen en standen van het EK: alle achtstefinalisten bekend
8
Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
108
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
124
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
147
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties