Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord zet aanvallend onmachtig FC Twente opzij

Laatste update:

Feyenoord maakte in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen veel indruk bij FC Groningen (0-5), terwijl FC Twente na onrustige tijden op bestuurlijk en financieel gebied een nederlaag leed tegen Excelsior. De supporters van Feyenoord gingen er dan ook eens goed voor zitten, maar in het eerste kwartier beten de bezoekende Tukkers prima van zich af. Bij een hoekschop moest Tonny Vilhena de bal zelfs van de lijn halen voor de eerste kans van de wedstrijd en dat was voor Feyenoord het sein het tempo op te schroeven.

Even nadat Lucas Woudenberg de bal rakelings over het doel van Nick Marsman had geschoten was het raak. Een goede combinatie tussen Nicolai Jörgensen en Karim El Ahmadi en goed doorzetten van de laatste zorgde ervoor dat de bal voor de voeten van Jens Toornstra belandde. De rechtsbuiten, die ook tegen FC Twente de voorkeur kreeg boven huurling Steven Berghuis, schoot beheerst en hoog binnen.

FC Twente was aanvallend onmachtig en omdat Feyenoord het verder ook wel geloofde voor de eerste helft bleef het bij 1-0 tot de pauze. Direct na de onderbreking toonde Feyenoord urgentie om de score snel op te hogen. Dirk Kuyt schoot de bal in de handen van Marsman, Rick Karsdorp rook aan zijn eerste doelpunt ooit voor Feyenoord, Jörgensen schoot rakelings naast en Toornstra raakte de paal.

Hoewel Feyenoord dus weinig te vrezen had van FC Twente bleef het gevaar van een counter op de loer liggen. Trainer Giovanni van Bronckhorst wilde dolgraag een bevrijdende 2-0 en die treffer kreeg hij van de prima spelende Jörgensen. De spits werd ingespeeld door Toornstra, draaide weg naar zijn rechtervoet en hamerde de bal via de binnenkant van de paal binnen. In de blessuretijd raakte Vilhena nog de lat, maar het bleef bij 2-0.

-
Denk jij dat Feyenoord de titel pakt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties