Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord zet 'alle signalen op groen' om aanvaller langer te binden'

Laatste update:

Volgens bovengenoemd medium staan 'alle signalen op groen' om Sinisterra langer aan de club te binden. De Feyenoord-leiding besloot ondanks de zware knieblessure van de buitenspeler om het contract met nog eens ruim drie seizoenen te verlengen. Sinisterra, die in februari vorig jaar zwaar geblesseerd raakte in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, is na lang revalideren klaar voor zijn rentree bij Feyenoord. Het is nog niet duidelijk of Dick Advocaat hem opneemt voor de stadsderby met Sparta Rotterdam van aanstaande zondag.

De 21-jarige Sinisterra werd medio 2018 voor twee miljoen euro door Feyenoord overgenomen van het Colombiaanse Once Caldas. Tweeënhalf jaar later staat de teller op 42 wedstrijden (7 doelpunten en 8 assists). Sinisterra heeft bij Feyenoord nog enkele maanden te maken met Dick Advocaat als trainer. Met ingang van het seizoen 2021/2022 staat Arne Slot voor de groep in Rotterdam-Zuid.

Sinisterra was afgelopen week nog onderwerp van gesprek in de Nederlandse media. De Colombiaan reisde in de winterstop naar een 'oranje gebied', maar gingen daarna niet tien dagen in thuisquarantaine. Winteraanwinst Lucas Pratto hoefde van de medische staf van Feyenoord ook niet in thuisquarantaine. Het Algemeen Dagblad vroeg zich dinsdag af waarom de regels van de RIVM anders worden geïnterpreteerd. Buitenlandse voetballers konden tijdens de korte winterstop immers niet naar hun geboorteland reizen, zo was de strekking in het betaald voetbal. Sinisterra verliet Nederland overigens tijdelijk om familie te bezoeken in Colombia.

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
4
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties