Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord zet heel hoog in en verwijst recordbod naar de prullenbak'

Laatste update:

Voorlopig is Dirk Kuyt nog de duurste verkochte speler in de clubhistorie van Feyenoord. Liverpool telde in 2006 achttien miljoen euro neer voor Kuyt. Hij wordt gevolgd door Rick Karsdorp (voor zestien miljoen naar AS Roma), Terence Kongolo (voor vijftien miljoen naar AS Monaco) en Jordy Clasie (voor vijftien miljoen naar Southampton). Feyenoord had dit record nu kunnen breken, maar een bod van 22 miljoen van een niet nader genoemde club op Senesi werd afgewezen.

De Rotterdammers verlangen 'vele miljoenen meer' om tot een eventuele overeenkomst over Senesi te komen. Feyenoord Transfermarkt noemt geen concrete belangstellenden, maar stelt wel dat er interesse vanuit onder meer LaLiga bestaat. De naam van Senesi werd de afgelopen weken meer dan eens gelinkt aan Sevilla. Jack van Gelder zei twee weken geleden in het programma Rondo van Ziggo Sport dat Sevilla zestien tot twintig miljoen zou gaat neerleggen voor de Argentijnse verdediger.

"Ik weet niet wie dat meldt, maar die informatie is niet vanuit Feyenoord gekomen. Als we Senesi verkocht hebben, dan brengen we dat zelf naar buiten", zei technisch directeur Frank Arnesen zondag in gesprek met RTV Rijnmond over de vermeende belangstelling van Sevilla. Senesi werd pas een jaar geleden door Feyenoord overgenomen van San Lorenzo, dat zeven miljoen ontving vanuit Rotterdam. De verdediger was in zijn eerste seizoen in dienst van Feyenoord goed voor 25 officiële wedstrijden.

Zie jij Marcos Senesi deze zomer vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
1
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties