Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord zet historische stap met deelname aan Eredivisie Vrouwen

Laatste update:

Door de deelname van Feyenoord bestaat de Eredivisie Vrouwen vanaf volgend seizoen uit negen clubs. "Dit is de logische vervolgstap van vier jaar hard werken", reageert technisch directeur Frank Arnesen. "Ik denk dat iedereen het erover eens is dat een topclub als Feyenoord in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen thuishoort. Nu we van de KNVB de kans krijgen om komend seizoen toe te treden, moeten we die als club pakken. Daarbij beginnen we bescheiden en houden we de kosten gelijk aan die van dit seizoen. Zo bouwen we gestaag aan een lichting Feyenoord-vrouwen die uiteindelijk mee moet gaan doen om de prijzen."

De Eredivisie Vrouwen bestaat nu nog uit ADO Den Haag, Ajax, vv Alkmaar, Excelsior, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en FC Twente. "Door de manier waarop Feyenoord het vrouwenvoetbal binnen de club op poten heeft gezet, hebben ze een stevig fundament gelegd", zegt Meta Römers, directeur operations bij de KNVB en verantwoordelijk voor de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. "Een club met de status en historie van Feyenoord zorgt voor een grote impuls aan het vrouwenvoetbal in Nederland. Hoe mooi is het dat een meisje straks kan dromen van spelen in het Rotterdamse rood-wit?"

Commercieel directeur Joris van Dijk van Feyenoord laat weten dat deelname aan de Eredivisie Vrouwen veel nieuwe deuren opent. "Het is indrukwekkend hoe vrouwenvoetbal de laatste jaren is gegroeid in Nederland", zegt hij op de clubwebsite. "De interesse van voetbalsters, supporters en zakelijke relaties neemt ieder jaar toe. Dat sterkt ons in de beslissing om mee te doen op het hoogste nationale niveau."

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
16
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
13
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties