Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord zet John de Wolf in voor laatste waarschuwing aan Legioen

Laatste update:

"De boodschap die Feyenoord heeft gekregen is duidelijk: Feyenoord en de supporters krijgen zondag (tegen ADO Den Haag, red.) een laatste kans", zo valt te lezen in de oproep die op de clubsite is geplaatst. "Wanneer het opnieuw mis gaat, dreigt het spelen van thuiswedstrijden met veel minder of zelfs helemaal zonder publiek. 'Ik kan dit niet laten gaan, want we treden ook op tegen anderen die de coronamaatregelen niet naleven. Als dit nog een keer gebeurt, is het over en uit met supporters in De Kuip', zo zei burgemeester Aboutaleb deze week in de televisieuitzending bij Jinek."

De Feyenoord-leiding is niet blij met de groeperingen die zondag ontstonden in het thuisduel met FC Twente. "Om die reden ontvangen alle supporters met een kaart voor die vakken voor het duel met ADO Den Haag een brief, met het nadrukkelijke verzoek om anderhalve meter afstand te houden en de club te helpen." Daarnaast wordt assistent-trainer John de Wolf ingezet om Het Legioen op het hart te drukken om tegen ADO niet opnieuw in de fout te gaan.

"Beste Feyenoorders, afgelopen weekend is het in De Kuip niet goed gegaan met de coronamaatregelen", zo opent de rechterhand van trainer Dick Advocaat. "We zijn dus gewaarschuwd. Zondag is onze laatste kans. Een belangrijke boodschap, help je club en houd je aan de regels Houd anderhalve meter afstand. We willen voor jullie blijven spelen en niet in een lege Kuip. De club rekent op jou", aldus de bezorgde De Wolf vanaf het trainingscomplex van Feyenoord.

"Feyenoord doet er met een aantal extra maatregelen zelf alles aan om ervoor te zorgen dat de regels komende zondag wel door iedereen worden opgevolgd", voegt het bestuur van de Rotterdammers daaraan toe. "Zo zet de club meer dan vierhonderd stewards in, die supporters erop kunnen wijzen om voldoende afstand te houden en niet te zingen of schreeuwen. Wie de regels bewust overtreedt, loopt het risico dat zijn of haar kaart wordt geblokkeerd. De club ziet zich genoodzaakt deze maatregelen te nemen, omdat er veel op het spel staat voor Feyenoord en de supporters. Thuis spelen in een leeg stadion wil niemand en is bovendien iets wat de club zich in financieel opzicht niet kan permitteren", aldus de leiding in De Kuip.

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
62
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
45
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties