Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ziet opnieuw groot talent vertrekken: 'Dat winnen wij nooit'

Laatste update:

Onlangs trainde Zirkzee mee bij Everton. "Zonder dat de speler en de club dat bij Feyenoord hadden gemeld. We hebben Joshua en Everton via diverse mails laten weten dat zoiets helemaal niet kan. Zirkzee staat nog altijd bij ons en bij de KNVB ingeschreven. Ook verzekeringstechnisch is het dan op z'n minst heel onhandig om zo maar ergens te gaan spelen of trainen. Everton heeft nooit een reactie gegeven", zegt Richard Grootscholten, hoofd jeugdopleidingen bij Feyenoord.

Feyenoord plukte de spits ruim een jaar geleden weg bij ADO Den Haag. Zirkzee staat te boek als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding van Feyenoord en werd afgelopen seizoen vervroegd doorgeschoven naar de Onder-17 van de club. Volgens Grootscholten had de club dan ook een concreet plan uitgestippeld voor de aanvaller. Toch schoven Zirkzee en zijn vader een meerjarige aanbieding van Feyenoord aan de kant. "Bij mij en bij Feyenoord zijn we er zeker van dat we er echt alles aan hebben gedaan."

"Wat wij bieden op sportief niveau kunnen andere clubs in Europa niet overtreffen. Studie en sociale ontwikkeling zijn op deze leeftijd nog een belangrijk onderdeel", stelt Grootscholten. "Deze jonge spelers zouden centraal moeten stellen: waar kom ik het beste tot ontwikkeling en waar krijg ik de kans om door te breken echt. Als het om geld gaat, kun je elders in Europa op deze jonge leeftijd meer krijgen. Dat winnen wij nooit."

Zirkzee is niet de eerste speler die op jonge leeftijd bij Feyenoord vertrekt. Eerder zagen de Rotterdammers bijvoorbeeld Rajiv van La Parra (Caen), Nathan Aké (Chelsea), Karim Rekik (Manchester City), Jeffrey Bruma (Chelsea), Kyle Ebecilio (Arsenal), Rodney Kongolo (Manchester City) en Tahith Chong (Manchester United) al weggekaapt worden.

Snap jij dat Joshua Zirkzee vertrekt bij Feyenoord?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties