Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord zit met Pellè in zijn maag, hij is een moeilijke jongen'

Laatste update:

Pellè zou zijn medespelers in de kleedkamer de wind van voren geven en daarover zou een aantal voetballers zich hebben beklaagd bij trainer Ronald Koeman. Ook zou er onvrede heersen over het feit dat Feyenoord Pellè strafte met een week vakantie en dat de ex-speler van onder meer AZ foto's van het strand en zijn nieuwe Ferrari naar ploegmaten stuurde. Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, stuurt Pellè aan op een vertrek uit De Kuip.

"Bij Feyenoord zitten ze met Pellè in hun maag", is de verslaggever in gesprek met RTV Rijnmond duidelijk. "Pellè is een fantastische spits die zijn doelpunten maakt, maar ook een moeilijke jongen. Het kan niet zo zijn dat je 7 van de 34 wedstrijden mist door dat gedrag. Hij nadert de dertig en wil nog een financiële klapper maken. Hij verdient genoeg, maar Pellè wil meer, meer en meer. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij weg."

De 28-jarige Pellè kreeg afgelopen zomer al de kans om Feyenoord te verlaten. In Dubai kon hij naar verluidt drieënhalf miljoen euro per jaar verdienen, maar de Stadionclub weigerde om de smaakmaker van de hand te doen. "Begrijp me goed, ik wilde helemaal niet weg, maar wanneer je op mijn leeftijd zo veel geld kunt verdienen, moet je toch even slikken als je hoort dat het feest niet doorgaat", zei Pellè, die op 6 april in het thuisduel met RKC Waalwijk zijn rentree kan maken, in een eerder stadium.

Denk jij dat Graziano Pellè in de zomer bij Feyenoord vertrekt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties