Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zonder Santiago Gimenez tegen Sparta Rotterdam

Laatste update:

Gimenez is met negentien goals in twintig Eredivisie-duels de absolute clubtopscorer bij Feyenoord dit seizoen. Toch was de Mexicaan de laatste weken een stuk minder op schot dan in de beginfase van het seizoen.

Bij Feyenoord zal Ayase Ueda normaal gesproken in de spits spelen tegen Sparta. De aanvaller was de afgelopen weken met Japan actief op de Azië Cup. Ueda maakte in totaal vier doelpunten op het toernooi.

In de kwartfinale van de Azië Cup bleek Iran met 2-1 te sterk voor het Japan van Ueda. Alireza Jahanbakhsh maakte met een penalty diep in blessuretijd van de tweede helft het winnende doelpunt.

Ook Jahanbakhsh is zondag weer terug bij Feyenoord en zou als rechtsbuiten kunnen starten in plaats van Bart Nieuwkoop, die daar midweeks in de TOTO KNVB Beker tegen AZ (2-0 winst) startte.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta begint zondag om 20:00 uur in De Kuip.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
0
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
1
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
4
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties