Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord zwaait lieveling van Dick Advocaat uit en strikt meteen opvolger

Laatste update:

Peeters zal in Rotterdam samenwerken met Arne Slot. Het Algemeen Dagblad roept in herinnering dat Slot overal waar hij werkte 'fysiek het uiterste' verlangde van zijn spelers en dat er daarom een belangrijke rol weggelegd zal zijn voor Peeters. De 29-jarige Belg werkte tot 2017 bij de jeugd van Genk en nam vervolgens het eerste elftal onder zijn hoede. De krant beschrijft dat hij bij het eerste elftal samenwerkte met landgenoot Bram Swinnen, die in het verleden al eens international Stefan de Vrij fit terugbracht na een forse knieblessure. Mede door hun werk rekende Genk snel af met kritiek dat de ploeg fysiek te zwak was.

Cost was sinds september 2016 verbonden aan Feyenoord. Hij begon in de jeugdopleiding en schoof in januari 2020 door naar het eerste elftal. Hij werd hoofd performance van de gehele club. Dick Advocaat gaf hem de vrije hand tijdens de warming-up en sprak in oktober vorig jaar zijn tevredenheid uit over de samenwerking met de bewegingswetenschapper. "Ik hoop dat hij nog lang bij Feyenoord werkt, maar eerlijk gezegd denk ik dat niet. Die jongen is straks verdwenen. Krijgt een managersfunctie in Engeland. Zoiets. Tot die tijd geniet ik van de geweldige samenwerking", zei Advocaat tegen RTV Rijnmond.

Feyenoord bevestigt het vertrek van Cost en de aanstelling van Peeters via de officiële kanalen. Peeters zal samen met Leigh Egger het performanceteam van Feyenoord vormen. Egger was de afgelopen twee seizoenen al werkzaam bij Feyenoord als revalidatie- en fysieke trainer. Samen worden zij verantwoordelijk voor de fysieke gesteldheid en fitheid van de spelers en zullen als schakel fungeren tussen de medische, fysieke en voetbaltechnische staf van het eerste elftal, zo maakt Feyenoord wereldkundig.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties