Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorder Hancko moet enkel absolute ster voor zich dulden qua minuten in 2023

Laatste update:

Hancko is bij zowel Feyenoord als Slowakije niet meer weg te denken uit de basis. De linkspoot kwam dit jaar tot dusver al 5.248 officiële speelminuten in actie voor club en land, waarmee hij een betrouwbare kracht is voor trainer Arne Slot en bondscoach Francesco Calzona.

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Met Feyenoord speelt Hancko dit jaar nog tegen FC Volendam, Celtic, Heracles Almelo en FC Utrecht, waarna hij mag genieten van een welverdiende winterstop. In het voorlopige onderzoek van CIES zijn alle officiële wedstrijden tot 5 december meegerekend.

Fernandes staat dus nog boven Hancko en gaat zijn koppositie in de laatste weken van 2023 niet meer weggeven. De 29-jarige Portugees kwam woensdagavond, op de dag van de bekendmaking van de lijst, wederom 90 minuten in actie tijdens de 2-1 zege van United op Chelsea. Daarmee verhoogde hij zijn aantal van 5.748 speelminuten naar 5.838 speelminuten.

Ook twee sterren van Real Madrid wisten een plekje in de top tien te veroveren. Antonio Rüdiger (5.223 speelminuten) en Federico Valverde (5.002 speelminuten) staan respectievelijk op de derde en achtste plaats. Laatstgenoemde speelt zijn interlands voor het vernieuwde Uruguay van bondscoach Marcelo Bielsa, terwijl Rüdiger uitkomt voor EK-gastland Duitsland.

De top tien levert ook twee voormalig Eredivisionisten. Dusan Tadic, die er bij Ajax al bekend om stond vrijwel niets te missen, staat op een respectabele vijfde plek. De Servische linkspoot kwam dit kalenderjaar al 5.050 speelminuten in actie voor Ajax, Fenerbahçe en zijn geboorteland.

Landgenoot Nemanja Gudelj sluit de top tien af met 4.977 speelminuten voor Sevilla en Servië. De 32-jarige rechtspoot speelde in Nederland voor NAC Breda, AZ en Ajax alvorens hij via China en Portugal in Spanje belandde. Hoewel Gudelj in zijn eerste jaren bij Sevilla niet altijd zeker was van een basisplaats, was hij dit jaar een belangrijke kracht bij de winnaar van de Europa League.

Eredivisie
Feyenoord
3 - 1
FC Volendam
Speelt Hancko volgend seizoen nog bij Feyenoord?

Meer nieuws

Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
0
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
37
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
43
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
1
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Olympique Marseille
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties