Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorder rekent niet op transfer: 'Nee, eigenlijk speelt er niets'

Laatste update:

"Nee, eigenlijk speelt er niets", vertelt de veertienvoudig international van het Nederlands elftal voor de camera van RTV Rijnmond, na de met 2-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Levante. "Je weet natuurlijk nooit wat er komt of hoe het loopt. Daar kan ik nu niks over zeggen, maar dan zijn er ook nog twee partijen aan zet."

"Eigenlijk drie: ik, Feyenoord en de andere club. Dat is nog heel ver weg. Ik ga er niet vanuit dat ik wegga." Berghuis, die nog tot medio 2021 vastligt in De Kuip, speelde tot dusverre 80 wedstrijden voor Feyenoord en daarin kwam hij tot 31 treffers en 24 assists.

De linkspoot debuteerde in het profvoetbal bij FC Twente en kwam ook nog uit voor VVV-Venlo, AZ en Watford. In augustus 2016 keerde hij bij Feyenoord terug in het Nederlandse voetbal en een jaar later werd hij voor een transfersom van ongeveer zesenhalf miljoen euro definitief ingelijfd door de Rotterdammers.

-
Denk jij dat Steven Berghuis het seizoen gaat afmaken bij Feyenoord?

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
2
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties