Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorder staat voor vertrek: 'Mooi moment om uit elkaar te gaan'

Laatste update:

"Het lijkt helemaal niets meer te worden", schrijft de verslaggever in het Algemeen Dagblad. "In zijn eerste halve seizoen in 2016 speelde hij zelden, maar dat kon worden uitgelegd als een periode om te wennen. In seizoen twee leek zijn kans opeens wel daar. Dick Advocaat schoot het kwakkelende Feyenoord te hulp en Tapia kreeg een basisplaats tegen Roda JC Kerkrade. Het was meteen zijn laatste dat seizoen."

De 34-voudig international van Peru hanteert volgens Gouka een te laag tempo, lijdt te veel balverlies en speelt te veel naar achteren in plaats van naar voren. "De winterstop is misschien wel een mooi moment voor beide partijen om uit elkaar te gaan", schrijft de Feyenoord-watcher.

Tapia begon zijn carrière bij Sporting Cristal en via Esther Grande de Bentin kwam hij in de zomer van 2013 bij FC Twente terecht. Na tweeënhalf jaar maakte de controleur voor ongeveer anderhalf miljoen euro de overstap naar De Kuip. Daar staat de teller inmiddels op 42 wedstrijden in het eerste elftal. Tapia scoorde twee keer voor Feyenoord.

Denk jij dat Renato Tapia het seizoen nog afmaakt bij Feyenoord?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties