Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder tekent officieel bij: 'Er was voor mij geen enkele twijfel'

Laatste update:

De jonge Achahbar kreeg in zijn eerste jaren niet zo vaak de kans in De Kuip, maar profileerde zich dit seizoen volop. Nadat hij tegen FC Dordrecht als invaller scoorde, half maart, zette toenmalig trainer Fred Rutten hem de wedstrijd erop in de basis tegen PSV. Achahbar werd de man van de dag met twee doelpunten. Na het duel met PSV brak de interlandperiode aan, maar vervolgens kreeg Achahbar weer een basisplaats en scoorde hij opnieuw. Ditmaal gebeurde dat tegen AZ.

Vervolgens bleef de aanvaller zes duels op rij 'droog staan', maar afgelopen weekend tekende hij toch weer voor een doelpunt tegen sc Heerenveen. De contractverlenging met Feyenoord was op dat moment al in orde gemaakt. "Dit voelt voor mij heel goed en ik ben blij dat ik me volledig op Feyenoord kan blijven focussen", zegt de 21-jarige spits donderdag op de clubwebsite, als reactie op de officiële ondertekening. Hij blijft twee jaar langer, tot de zomer van 2017.

"Vanaf het moment dat ik hier op jonge leeftijd in de jeugd terechtkwam, wilde ik maar één ding en dat was in dit stadion spelen. Daarom was er voor mij geen enkele twijfel of ik bij Feyenoord wilde blijven. Ik kende dit seizoen een moeizaam begin. Voor alle posities in de voorhoede was ik tweede of derde keus. Toch bleef ik hard werken, ervan overtuigd dat dan mijn kans zou komen", blikt hij terug op het seizoen 2014/15.

Daarna ging het beter en nam Achahbar een belangrijke rol op zich. Dat het uiteindelijk niet leuk eindigde voor Feyenoord, met het ontslag van coach Rutten en de snelle eliminatie in de play-offs, voelt nog steeds naar. Achahbar hoopt dat het in het nieuwe seizoen beter zal gaan met de club. "Die klap heb ik inmiddels redelijk verwerkt, al is de vakantie die nu aanbreekt welkom om even los te komen van de laatste periode", geeft hij te kennen.

Denk jij dat Anass Achahbar volgend seizoen zal opvallen bij Feyenoord?

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
25
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties