Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorders constateren hetzelfde zorgwekkende feit: 'Het was niet best'

Laatste update:

"Het was niet best. We kregen zelf wel wat kansen, maar het krachtverschil was er alleen in de tweede helft. We moesten vaker de oplossing aan de andere kant vinden. We zetten hoog druk, maar dat moet dan wel als team. In de eerste helft stonden we een aantal momenten met meerdere mensen op één man. Dan kom je een man te kort. Die momenten pakte Heracles goed", stelt de oefenmeester vast.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Feyenoord staat derde met vijf en tien punten achterstand op respectievelijk Ajax en PSV. "Als je nu derde staat met zo'n achterstand, is het kampioenschap nog ver weg. We moeten op dit moment de wedstrijden blijven winnen en hopen dat concurrenten punten laten liggen", besluit Van Bronckhorst. Steven Berghuis is het met zijn trainer eens dat er ook meer rust aan de bal en meer durf moet zijn.

"De bal bij je houden, het lokken van de tegenstander en er dan doorheen spelen. Dan maak je het jezelf als team veel makkelijker. Dat heeft gewoon met vertrouwen te maken", aldus de aanvaller. Jordy Clasie erkent dat vooral de eerste helft slecht was aan de kant van Feyenoord. "De ruimtes waren te groot, als we balverlies leden, waren zij gevaarlijk."

"De tweede helft deden we dat veel beter. De trainer heeft in de rust ook gezegd dat we hoger moesten staan bij druk staan en dat we aan de bal beter moesten zijn, daar had hij gelijk in. De tweede helft waren we tot de 75e minuut goed, je zag een heel ander Feyenoord dan de eerste helft", sluit de middenvelder in gesprek met FOX Sports af.

-
Verwacht jij dat Feyenoord derde gaat eindigen dit seizoen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
129

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties