Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FFP is 'succesverhaal': 'Dit had Griekenland ook wel kunnen gebruiken'

Laatste update:

"Dat is aan alle cijfers en statistieken af te lezen. Dit geeft ons kracht om verder te gaan en de voetballerij aan de hand van enkele grote veranderingen verder te helpen", zo wordt Infantino geciteerd door ESPN. De UEFA besloot maandagavond op een bijeenkomst in Praag die 'grote veranderingen' door te voeren.

Op basis van de nieuwe bepalingen kunnen clubs mogelijk ontoelaatbare schuldposities zelf bij de UEFA aanmelden. In een plan van aanpak dienen de betrokken clubs dan vast te leggen hoe en binnen welke termijn ze de financiële huishouding weer op orde willen brengen. In principe krijgen deze clubs maximaal vier jaar de tijd om weer gezond te worden.

De UEFA zal geen financiële en/of sportieve sancties opleggen als de betrokken clubs zich aan de gemaakte afspraken houden. De UEFA verwacht dat de clubs door de wijziging meer durven te investeren, aangezien bij mogelijke tegenvallers op financieel gebied niet meteen meer een zware sanctie dreigt. Infantino heeft er in ieder geval vertrouwen in: "Misschien had het land Griekenland ook wel een Financial Fair Play kunnen gebruiken", glimlacht hij.

'De Financial Fair Play is een succesverhaal'

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
5
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties