Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FIFA gaat WK in Rusland niet verplaatsen: 'Heeft geen zin'

Laatste update:

De wereldvoetbalbond maakt in een statement op de officiële website bekend dat het zijn verantwoordelijkheid in het wereldvoetbal serieus neemt en dat de FIFA tegen elke vorm van geweld is. "Maar de geschiedenis heeft geleerd dat het boycotten van een sportevenement niet de meest effectieve manier is om problemen op te lossen", zo valt in de persverklaring te lezen. "Het organiseren van het WK, met de wereldwijde aandacht die hierbij komt kijken, kan juist zorgen voor positieve dialogen tussen mensen en overheden."

"De FIFA is ervan overtuigd dat we met het voetbal en vooral het WK positieve veranderingen in de wereld kunnen brengen, maar voetbal kan niet worden gezien als een oplossing voor alle problemen, zeker niet als het gaat om de wereldpolitiek", vervolgt de FIFA. "We hebben gezien dat het WK veel goeds kan brengen en we denken dat dit ook het geval zal zijn bij het WK van 2018 in Rusland."

De KNVB liet onlangs weten dat het nog niet in wilde gaan op een eventuele WK-boycot. "Via verschillende wegen krijgt de KNVB vragen over (de deelname aan) het WK 2018 in Rusland. De bond is zich er van bewust dat een WK in Rusland veel emotie oproept bij alle voetballiefhebbers en nabestaanden in Nederland. Tijdens deze zwarte dagen leeft de bond mee met de families, vrienden en voetbalverenigingen van de slachtoffers. Stilstaan bij dit immense verlies staat nu voorop. De KNVB vindt het dan ook meer gepast om de discussie over een toekomstig WK in Rusland op een later moment te voeren, zodra het onderzoek naar de ramp is afgerond."

Het WK van 2018 moet verplaatst worden

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
26
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties