Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FIFA schort transferban op: Barça mag spelers kopen

Laatste update:

Op 2 april bracht de FIFA naar buiten dat het Barcelona een transferverbod oplegde voor de komende (zomer 2014) en de winterstop van het seizoen 2014/15. De Spaanse grootmacht had de regels overtreden bij het rekruteren en binnenhalen van spelers buiten Europa onder achttien jaar, oordeelde de tuchtcommissie van de bond. Behalve een boete van 370.000 euro moest Barcelona binnen drie maanden ook aantonen dat de situatie verbetert en dat het zich niet meer bezighoudt met het binnenhalen van te jonge voetballers.

Als straf mocht Barcelona twee transferperioden lang geen nieuwe spelers aantrekken: spelers verkopen was geen probleem. Dat was een fikse streep door de rekening van de Catalanen, die een adequate vervanger zoeken voor Víctor Valdés en in die hoedanigheid Marc-André ter Stegen wilden halen. Ook Alen Halilovic werd reeds vastgelegd, maar de vraag was of die beide transfers nu wel door zouden gaan. Barcelona tekende snel beroep aan bij de FIFA en hangende dat beroep is het transferverbod nu opgeschort. Na dit seizoen mag Barcelona gewoon ingaande en uitgaande zaken doen. Wanneer er een nieuwe uitspraak komt, is nog niet bekend.

Barcelona moet in de zomer absoluut nieuwe spelers halen

Meer nieuws

Feyenoord doet eerste bod op Brian Priske, maar krijgt resoluut 'nee' te horen
0
Feyenoord lijkt Ajax-talent op te pikken: 'Een van de beste in zijn lichting'
2
Koeman geeft heldere, tactische reden om CL-finalist Maatsen niet te selecteren
49
Voormalig FC Twente-spits maakt voor 16 miljoen overstap naar Premier League
1
Nieuw onderzoek toont schokkend aantal spelers dat verslaafd is aan snus
7
'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties