Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FIFA stuurt veelbesproken scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz naar huis

Laatste update:

Danny Makkelie gaat mogelijk een rol (als scheidsrechter of vierde man) spelen in de laatste wedstrijden van het WK. De Nederlandse arbiter heeft de laatste schifting van de FIFA overleefd. Nog elf andere scheidsrechters mogen hopen op een aanstelling voor een van de vier resterende WK-duels: Daniele Orsato (Italië), Abdulrahman Al-Jassim (Qatar), Muhammad Muhammed (Verenigde Arabische Emiraten), Mustapha Ghorbal (Algerije), César Ramos (Mexico), Ismail Elfath (Verenigde Staten), Raphael Claus (Brazilië), Wilton Sampaio (Brazilië), Jesus Valenzuela (Venezuela), Szymon Marciniak (Polen) en Anthony Taylor (Engeland).

Orsato is al aangesteld als scheidsrechter voor de halve finale tussen Kroatië en Argentinië. De FIFA maakt maandag bekend welke arbiter de leidsman zal zijn bij de andere halve finale tussen Marokko en Frankrijk. Aanstellingen voor de troostfinale en de eindstrijd volgen later deze week. Lahoz behoort tot de acht scheidsrechters die door de FIFA naar huis zijn gestuurd. De Spaanse arbiter deelde liefst negentien gele kaarten uit tijdens de kwartfinale Nederland - Argentinië en brak daarmee een WK-record.

Mundo Deportivo meldde zondag dat 'in tegenstelling tot de algemene opinie, de FIFA vindt dat Lahoz zich goed staande heeft gehouden' in het veelbesproken duel. De wereldvoetbalbond houdt daarmee rekening met de moeilijkheid van de wedstrijd, die vanwege de hoog opgelopen emoties niet altijd makkelijk te leiden was. In een reactie aan verslaggever Manolo Lama van het Spaanse COPE liet Lahoz weten dat de betreffende kwartfinale de moeilijkste wedstrijd was die hij ooit heeft gefloten. "Ik heb met het team van Mateu gesproken en ze hebben mij verteld dat zij nog nooit een wedstrijd hebben geleid waarin hij zo weinig steun vond bij spelers en waarin een oorlog was tussen de reservebanken", parafraseerde Lama. "Het was geen normale voetbalwedstrijd."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties