Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FIFA wil WK 2022 bijna jaar verplaatsen en mikt nu op finale in december'

Laatste update:

FIFA-voorzitter Jospeh Blatter gaf onlangs al aan dat het WK een volksfeest moet worden en dat dit in de zomer niet mogelijk is in het oliestaatje. "De stadions kunnen gekoeld worden, maar de rest van het land niet." Daarop liet de preses doorschemeren dat de wereldvoetbalbond overwoog om het toernooi naar voren te halen en te organiseren in januari 2022.

Volgens Kicker zijn de plannen van de FIFA echter weer gewijzigd en is het de bedoeling om het WK bijna een jaar te verplaatsen; in plaats van in januari zouden de wedstrijden gespeeld moeten worden in de maanden november en december van 2022. De finale zou volgens dit nieuwe schema gepland worden op 18 december. Blatter heeft al gezegd dat de knoop in oktober wordt doorgehakt.

Denk je dat het WK van 2022 in Qatar een succes zal worden?

Meer nieuws

Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
10
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
8
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
81
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties