Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FIFPro komt in opstand: 'Voetbal hoort op echt gras gepeeld te worden'

Laatste update:

Orsatti zegt tegen Metro dat hij zich zorgen maakt over de weg die de FIFA inslaat. "Kunstgras is volgens Joseph Blatter de toekomst van het voetbal, maar hoe kun je dat zeggen als iedere speler het liefst op gewoon gras speelt? Wij hebben geen idee hoe kunstgras zich in de toekomst zal ontwikkelen, maar op dit moment is het nog steeds zo dat het schadelijk is voor de gewrichten van spelers", meent de directeur.

De discussie over een WK op kunstgras is ontstaan door het aankomende WK voor vrouwen, dat in Canada wordt afgewerkt. Alle wedstrijden op dit toernooi worden gespeeld op kunstgras en velen zijn daar teleurgesteld over. De vrouwen willen net als de mannen op gewoon gras spelen en de FIFPro steunt de sportsters hierin. Volgens Orsatti wordt het WK voor vrouwen door de FIFA minder serieus genomen.

Voetbal hoort op echt gras gespeeld te worden

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties