Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FIFPro stapt naar EU vanwege transfer Neymar: 'Regels illegaal en misplaatst'

Laatste update:

"Opnieuw blijkt dat de spelersmarkt het domein is van een klein aantal clubs, vooral uit Europa", zegt Theo van Seggelen, secretaris-generaal van de FIFPro, vrijdag in een verklaring. "Uit onderzoek is gebleken dat de competities er veel meer bij zijn gebaat dat er gelijke kansen komen. Daarvan is nu geen sprake. De minderheid zorgt er voor, door de prijzen op te voeren, dat de meeste clubs in dit opzicht niet meer kunnen meekomen. Het zou voor iedereen beter zijn als er meer balans zou zijn."

Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van PSG, benadrukte vrijdag dat de transfer binnen de regels van de Financial Fair Play valt. Van Seggelen predikt een aanpassing van de regels. "De door de FIFA beschermde transferregels zijn niet competitief, illegaal en misplaatst. De FIFPro roept de Europese Commissie op om de geldstromen van transfers binnen de EU te onderzoeken om te begrijpen wat de invloed daarvan is op de sportieve balans", aldus de Nederlander. "De transferregels die in 2001 zijn ingesteld moeten namelijk dringend heroverwogen worden."

Ben jij het eens met de FIFPro?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
4
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
3
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
46
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties