Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'

Laatste update:

Barcelona ziet in dat het voor de ontwikkeling van Roque niet ideaal is om als stand-in te fungeren. Een tijdelijke overstap naar een kleinere club kan daarom uitkomst bieden.

De voorkeur van Barcelona gaat absoluut uit naar een uitleenbeurt aan een andere Spaanse ploeg. Op die manier kan Roque wennen aan het land en de Spaanse competitie, terwijl het voor de Catalanen makkelijk blijft om hem te volgen.

Inmiddels hebben twee clubs die aan die eis voldoen zich aangediend. Real Betis en Sevilla zouden voor Roque in de markt zijn en willen hem op huurbasis overnemen van Barcelona.

De negentienjarige aanvaller maakte per 1 januari van dit jaar voor veertig miljoen euro de overstap naar Catalonië. Dat bedrag kan met behulp van bonussen oplopen.

Aanvankelijk zou Roque pas medio 2024 aansluiten bij de selectie van Xavi. Door de langdurige blessure van Gavi had Barcelona echter een plekje over in de selectie en werd er gekozen voor een vroegtijdige komst van Roque, die dus direct naar de jaarwisseling overkwam vanuit Brazilië.

Sinds zijn komst naar Barcelona speelde rechtsbenige spits, die ook op beide flanken uit de voeten kan, slechts 310 minuten in het eerste van Barça. Hij was daarin goed voor twee doelpunten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
12
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
9
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties