Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Finland wint verrassend in duel overschaduwd door ineenstorten van Eriksen

Laatste update:

Voor het dramatische moment rond Eriksen vlak voor rust was sprake van een eenzijdige wedstrijd. Denemarken zocht de aanval en loste in de eerste 43 minuten liefst 12 schoten; Finland kon daar geen enkele poging tegenover zetten. In de beginfase werden de Denen het meest dreigend, bijvoorbeeld met een hard schot van Jonas Wind, dat werd weggeslagen door doelman Lucás Hrádecky.

Hrádecky wist zich daarna opnieuw te onderscheiden door een kopbal van Pierre-Emile Höjbjerg onder de lat vandaan te tikken en redding te brengen op een afstandsschot van Eriksen. Martin Braithwaite probeerde het nog met twee schoten, die beide richting misten. Op slag van rust sloeg dus het noodlot toe voor Eriksen, die bij het nemen van een inworp ter aarde stortte. De spelmaker van Denemarken werd minutenlang behandeld en vervolgens naar de catacomben gebracht.

Bijna twee uur later gaven beide ploegen groen licht aan de UEFA om de wedstrijd te hervatten. Mathias Jensen kwam binnen de lijnen voor Eriksen, waarna Denemarken opnieuw het initiatief naar zich toe trok. In de eerste fase na de hervatting gebeurde nauwelijks iets dreigends, hoewel de druk op het doel van Finland met de minuut leek toe te nemen. Geheel tegen de verhouding in namen de Finnen na precies een uur spelen de leiding, toen Joel Pohjanpalo raak kopte uit een voorzet van Jere Uronen: 0-1. De bal kwam recht op Kasper Schmeichel af, die zijn hand niet genoeg achter de bal kreeg om een tegentreffer te voorkomen.

Denemarken zocht opnieuw de aanval en had opnieuw moeite om openingen te vinden. De thuisploeg had geluk toen de bal na een ogenschijnlijk uiterst lichte overtreding van Paulus Arajuuri op Thomas Delaney op de stip werd gelegd. Höjbjerg schoot de penalty echter slap in en zag Hrádecky redden. De Finse linkervleugelverdediger Uronen voorkwam daarna met een cruciale sliding dat Andreas Skov Olsen kon intikken.

Nr.TeamMWGVP
1België33009
2Denemarken31023
3Finland31023
4Rusland31023

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties