Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Finnbogason: 'Bij een goed bod voor de club en mezelf zullen we het zien'

Laatste update:

De spits uit IJsland produceerde deze jaargang al 23 treffers in de Eredivisie en had ook zondag met twee goals weer een belangrijk aandeel in de overwinning van zijn ploeg op Willem II (3-2). Of Finnbogason komend seizoen nog voor Heerenveen uit zal komen durft hij nog niet te zeggen. "Als er een goed bod komt voor de club en voor mezelf, dan zullen we het zien", vertelt de goalgetter aan het Friesch Dagblad .

"Maar ik ben niet met een transfer bezig", benadrukt de 24-jarige aanvaller, die zich voorlopig alleen richt op het bereiken van de play-offs met Heerenveen. De Friese equipe van trainer Marco van Basten begon het seizoen dramatisch, maar is sinds de winterstop met een inhaalrace bezig en is inmiddels opgeklommen naar de zevende plaats. Finnbogason denkt dat zijn team nog vier à zes punten nodig heeft voor een plaats in de play-offs.

-
Denk je dat Alfred Finnbogason bij sc Heerenveen blijft?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
3
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties