Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Finnbogason valt zwaar tegen: 'Ik knok ervoor het te veranderen'

Laatste update:

De man die bij sc Heerenveen nog wekelijks met scherp schoot, maakte bij Real Sociedad maar twee doelpunten: een tegen Córdoba in zijn negentiende wedstrijd van het seizoen en afgelopen weekend een tegen Levante. Hij begon het seizoen nog met Jagoba Arrasate als hoofdtrainer, maar die werd al in november vervangen door David Moyes. De Schotse coach gebruikt Finnbogason niet wekelijks als basisspeler.

"Mijn positie in het team is wel anders dan wat ik de voorgaande jaren gewend was", zegt Finnbogason in de Spaanse media. "Toen speelde ik iedere wedstrijd negentig minuten en voor een spits is continuïteit heel belangrijk. Zelfs de allerbeste spelers kunnen weinig bereiken als ze maar een kwartier de tijd krijgen. Ik knok ervoor het te veranderen, maar heb meer tijd nodig om mezelf te laten zien", aldus de IJslander.

Finnbogason wordt in Spanje gezien als een van de grootste miskopen van het seizoen, met name vanwege het bedrag dat Real Sociedad voor hem betaalde. Zelf wil hij echter zijn best blijven doen en mede daarom wil de spits na dit seizoen niet al weg. "Ik ben alleen met deze club bezig, ik heb hier nog een contract voor drie seizoenen en zit in gedachten niet bij andere clubs. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal ik het weer laten zien."

Moet Real Sociedad het nog een seizoen aanzien met Alfred Finnbogason?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties