Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fiorentina-aanvoerder Davide Astori (31) overleden

Laatste update:

Fiorentina zou zondag aantreden Udinese en daarom was de Italiaanse ploeg op trainingskamp, waarbij de selectie zich vestigde in de La Di Moret Hotel. De centrale verdediger stond sinds de zomer van 2016 onder contract bij Fiorentina, nadat hij eerst werd gehuurd van Cagliari. Eerder was Astori ook actief voor AC Milan, AS Roma, US Cremonese en AS Pizzighettone.

Astori was dit seizoen een belangrijke kracht bij Fiorentina en speelde in totaal 27 wedstrijden voor de club, waarvan 25 in de Serie A. Dit seizoen vond de verdediger een keer het net. In totaal speelde Astori 379 duels, waarin hij acht keer scoorde en zeven assists produceerde. Hij kwam veertien keer uit voor Italië en scoorde een keer, in de wedstrijd tegen Uruguay op de Confederations Cup in 2013.

Via een statement laat Fiorentina weten: "Fiorentina, diep bedroefd, moet helaas mededelen dat aanvoerder Davide Astori is overleden." Udinese bevestigt via een persbericht dat het duel met Fiorentina is uitgesteld: "Naar aanleiding van het verschrikkelijke nieuws dat Fiorentina en de hele wereld vanochtend kreeg, is het duel tussen Udinese en Fioretina uitgesteld. Een andere datum wordt later vastgesteld."

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties