Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VI noemt trainers van de KNVB, Ajax en Feyenoord als mogelijke opvolgers Pastoor

Laatste update:

Volgens Tempelman wil de clubleiding snel duidelijkheid. "Almere City is in gesprek met mogelijke opvolgers. Technisch manager Johan Hansma zal niet lang wachten de knoop door te hakken. Hij wil - net zoals hij deed in combinatie met Pastoor - de selectie voor volgend seizoen in samenwerking met de nieuwe trainer zo snel mogelijk vorm geven. Zeker nu Almere de handhaving in de Eredivisie al voor het einde van de competitie binnen gaat hebben."

Meer: Alex Pastoor gaat mogelijk totaal iets anders doen dan profclub coachen

De journalist vraagt zich af wat Almere City gaat doen. "De belangrijkste vraag zal zijn of Almere weer met een type-Pastoor aan de slag wil of dat er een andere koers gevaren gaat worden. In de periode vóór Pastoor blonk de Almeerse clubleiding in de Keuken Kampioen Divisie niet uit in het aanstellen van de juiste coaches. Trainersontslagen volgden elkaar rap op."

Kijkend naar mogelijke opvolgers van Pastoor laat Tempelman vijf namen vallen. Kruys lijkt daarbij de belangrijkste kandidaat. "Al enige weken geleden kondigde de voormalig middenvelder aan VVV-Venlo na dit seizoen te verlaten. Gesprekken in Almere zouden al hebben plaatsgevonden. Ook in Heerenveen staat Kruys er overigens goed op en ook daar is minimaal één gesprek geweest."

De naam van Ajax-assistent Hedwiges Maduro zingt eveneens rond. "De goede relatie die Maduro met geldschieter Lesley Bamberger heeft, speelt daarbij ongetwijfeld een rol." Almere City ontving afgelopen zomer een behoorlijke afkoopsom van Ajax, waar Maduro nog tot medio 2026 vastligt. Daardoor is het ook nog de vraag of de Almeerder al mag vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA.

Tot slot noemt Tempelman de namen van Kees van Wonderen, Sipke Hulshoff en Michael Reiziger. Eerstgenoemde vertrekt aan het einde van dit seizoen bij sc Heerenveen, terwijl het contract van Arne Slots assistent-trainer Hulshoff bij Feyenoord na dit seizoen afloopt.

De komst van Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger is volgens Tempelman ingewikkeld. "Hij lijkt sowieso onhaalbaar vanwege een tot medio 2025 doorlopend contract bij de KNVB." Wat Pastoor gaat doen is vooralsnog onbekend, al heeft de Amsterdammer volgens Tempelman over interesse niets te klagen.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
143

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties