Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fiorentina dolgelukkig met supersub El Hamdaoui, Roma wint nipt

Laatste update:

Torino - Fiorentina 2-2
Het zat Fiorentina niet erg mee in de eerste helft van het duel met Torino. Vincenzo Montella moest Alberto Aquilani en Luca Toni al voor rust wisselen door blessures en hij bracht Adem Ljajic en Haris Seferovic in de ploeg als vervangers. Kort na de entree van eerstgenoemde, die zeven minuten voor rust in het veld was gekomen, kwam Torino op voorsprong. Danilo D'Ambrosio vond met een goede voorzet voormalig Fiorentina-aanvaller Alessio Cerci, die Emiliano Viviano passeerde. Enkele minuten hierna viel Toni dus geblesseerd uit en El Hamdaoui hoopte in de ploeg te kunnen komen, maar hij bleef op de reservebank zitten. Vanaf die positie zag de aanvaller hoe Matiás Fernandez een mogelijkheid voor de gelijkmaker kreeg, maar omdat hij uit balans was, ging de kans verkeken.

In de tweede helft kwam Fiorentina alsnog langszij. Gonzalo Rodriguez mocht een kwartier voor tijd aanleggen voor een penalty, na een overtreding van D'Ambrosio , en maakte vanaf elf meter geen fout. Fiorentina ging op jacht naar meer, maar kwam op een hernieuwde achterstand, toen Valter Birsa zijn voet tegen een indraaiende voorzet kon zetten. Montella moest dus ingrijpen en bracht acht minuten voor tijd El Hamdaoui in het veld. Hij redde een punt voor Fiorentina, door kort na zijn entree direct te scoren. El Hamdaoui werd in het strafschopgebied in de voeten aangespeeld, kreeg teveel ruimte van Angelo Ogbonna en schoot door de benen van de verdediger in de verre hoek raak. Fiorentina heeft nu een punt meer dan Napoli, dat maandag nog wel in actie komt tegen Cagliari.

Pescara - AS Roma 0-1
Zeman zat zondagmiddag voor de honderdste keer op de bank bij AS Roma (hij was in de jaren negentig ook al eens coach van de ploeg uit de hoofdstad) en gaf Mattia Destro een verrassende basisplaats. De aanvaller kreeg in de afgelopen weken te maken met de nodige kritiek, maar snoerde de monden van de critici door Roma al in de vijfde minuut op voorsprong te zetten. Een vrije trap van Francesco Totti werd door Mattia Perin in de voeten van Destro geslagen, waardoor hij eenvoudig zijn tweede goal van het seizoen kon binnentikken. Na een klein halfuur kreeg Destro ook een goede kans op zijn derde doelpunt van het voetbaljaar, maar Perin verwerkte de kopbal tot een corner. Uit deze hoekschop stichtte Marquinhos gevaar, maar hij miste het doel maar net.

In de tweede helft bleef Roma de betere ploeg. Alessandro Florenzi schoot kort na rust maar net naast, terwijl Destro ook weer twee goede kansen kreeg: eerst belandde zijn volley niet tussen de palen en vervolgens vond hij Perin op zijn pad. Totti schoot ook net naast, voordat Destro wéér een goede kans kreeg, maar nu kopte hij net naast. De aanvaller was ondanks zijn goal dus weer niet scherp in de afronding en Roma werd bijna gestraft voor de missers, toen Vladimir Weiss in de slotfase een grote kans op de gelijkmaker kreeg. De afronding was echter onvoldoende, waardoor Roma met de schrik vrijkwam en de drie punten mee naar huis nam.

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties