Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Fiorentina wil in laatste dagen van transfermarkt toeslaan bij Ajax'

Laatste update:

Marin kwam afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro over van Standard Luik, maar tot dusver heeft de jonge middenvelder nog geen indruk weten te maken bij de koploper in de Eredivisie. Trainer Erik ten Hag ziet in de miljoenenaanwinst geen basisklant, waardoor het aannemelijk is dat Marin in de slotfase van deze transferperiode van club wisselt. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA loopt door tot medio 2024. Ten Hag liet eerder deze transferperiode nog weten dat hij Marin niet wil laten gaan: "We hebben een selectie waarmee we op drie fronten strijden en dus hebben we een breed kader nodig. Er is altijd een categorie spelers waarbij we kijken of het misschien beter is om te verhuren. Maar dat is bij Marin niet het geval."

De Ajacied is niet de enige optie die uitvoerig wordt bekeken door Fiorentina. Volgens La Nazione staat naast Marin ook Rodrigo Battaglia op het lijstje van La Viola. Sporting Portugal zou circa zeven miljoen euro willen overhouden aan een eventuele transfer van de Argentijnse middenvelder. Er wordt echter ook benadrukt dat er een duidelijke voorkeur is voor het binnenhalen van Marin.

Marin werd eerder deze maand ook al gelinkt aan Club Brugge. Volgens vader Petre Marin is de kans evenwel niet groot dat zijn zoon Ajax halverwege het seizoen verlaat. "Alleen als Club Brugge 15 tot 20 miljoen euro biedt, is er een kans Razvan weggaat bij Ajax", zo liet Marin senior half januari optekenen door Digisport. De middenvelder uit Roemenië kwam tot dusver tot twee assists in zestien duels voor Ajax. Zijn eerste doelpunt voor de Amsterdammers laat nog op zich wachten.

Zou Razvan Marin een aanwinst zijn voor Fiorentina?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
2
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
7
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties