Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Firmino schiet Brazilië naar zesde oefenzege op rij

Laatste update:

Brazilië stond afgelopen zomer op het WK stijf van de adrenaline en de immense druk werd het gastland uiteindelijk fataal. Nu men dit juk van zich af heeft geschud durft Brazilië weer vrijuit te spelen en nadat Turkije woensdag al in grote eenvoud werd verslagen (0-4), versloeg men zes dagen later dus Oostenrijk. De eerste 'kans' was echter nog wel voor de thuisploeg en een paar fans dachten zelfs dat de 1-0 daadwerkelijk viel, maar aanvaller Rubin Okotie sloeg de bal na een vrije trap met zijn hand in het doel en kreeg terecht de gele kaart gepresenteerd. Oostenrijk speelde een uitstekend eerste kwart, maar zakte daarna wat weg.

De gasten namen de regie over en creëerden na ruim een halfuur spelen hun eerste serieuze kans, maar een schot van Oscar werd uit de hoek gedoken door doelman Robert Almer. Even later werd Shakhtar Donetsk-spits Luiz Adriano net op tijd afgestopt door een verdediger en schoot David Luiz een vrije trap over. Daardoor bleef het bij rust bij een doelpuntloze stand. Beide elftallen maakten er na rust geen aantrekkelijk schouwspel van en de openingstreffer, na 64 minuten, kwam dan ook uit de lucht vallen. Oscar slingerde een hoekschop voor het doel en verdediger Luiz kopte ongehinderd binnen: 0-1.

De Zuid-Amerikanen konden die voorsprong echter niet vasthouden, want een kwartier voor tijd veroorzaakte Oscar een strafschop door Andreas Weimann onderuit te halen en die penalty werd benut door Aleksandar Dragovic: 1-1. Het duel in het Ernst Happel Stadion leek dan ook in een gelijkspel te eindigen, maar Firmino bepaalde anders. De 23-jarige contractspeler van TSG Hoffenheim, die pas zijn tweede interland speelde, ontving de bal na 84 minuten van Filipe Luis om het leer vervolgens op prachtige wijze in de verre kruising te schieten. In de slotfase overhandigde Neymar bij zijn wissel nog de aanvoerdersband aan Thiago Silva.


-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties