Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fischer spreekt Ajax moed in: 'Van PSV moet gewonnen worden'

Laatste update:

"Als je kijkt hoe Celtic-thuis en deze wedstrijd zijn gegaan, kun je gewoon niet tevreden zijn met twee punten", geeft de Deense aanvaller aan in gesprek met De Telegraaf. Hij legt uit hoe het kwam dat hij zijn eerste kans op de 1-2 miste. "Het klinkt altijd zo slecht, als een excuus, maar de eerste grote kans na de 1-1 miste ik door het veld. Ik wilde met rechts schieten. Doordat de bal gek stuiterde, moest ik naar mijn linker en lag de keeper al te dicht voor me", aldus Fischer.

De aanvaller wil zich nu weer focussen op de eerstvolgende wedstrijd en dat is niet de minste. Zondag komt PSV immers op bezoek in Amsterdam. Waar Ajax afreisde naar Noorwegen, zocht PSV een tegenstander op in Moskou. Het werd woensdag met 3-2 verslagen door CSKA en zal net als Ajax dus katerig zijn na de Europese beslommeringen. Fischer zegt met 'een goed gevoel' op PSV te willen wachten. "Het eerst volgende duel is altijd het belangrijkste. Dus moeten we van onze fouten leren. Van PSV moet gewonnen worden."

-
Is Viktor Fischer vooralsnog de beste speler bij Ajax, dit seizoen?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
2
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties