Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Flamboyante voorzitter laat Belotti niet gaan: 'Alleen voor 100 miljoen euro'

Laatste update:

Onder andere AC Milan en Arsenal zouden Belotti nog altijd op de korrel hebben. "De kans bestaat dat hij gewoon bij Torino blijft. Als een Italiaanse club bereid is 100 miljoen euro voor hem te betalen en hij wil per se weg, dan zal ik een transfer in overweging nemen, maar ik wil hem in principe niet verkopen", zegt de beleidsbepaler in gesprek met Sky Italia over de goaltjesdief. Belotti heeft een speciale clausule in zijn contract staan die het voor clubs buiten de Serie A mogelijk maakt hem voor een bedrag van 100 miljoen euro in te lijven. "Ik zal een vertrek alleen toelaten als ik daartoe gedwongen wordt vanwege die clausule."

"Er is voor Torino echter geen noodzaak om hem te laten gaan", vervolgt Cairo. "Er wordt veel over hem gesproken, maar ik wil hem gewoon behouden. Belotti zal Torino alleen verlaten wanneer zijn transferclausule van 100 miljoen euro geactiveerd wordt. Zijn eigen wil is belangrijk, maar die van Torino is nog belangrijker." De huidige verbintenis van Belotti bij Torino loopt nog door tot medio 2020. De negenvoudig international van Italië was het afgelopen seizoen goed voor 26 doelpunten in 35 competitiewedstrijden.

Denk je dat Andrea Belotti komend seizoen voor Torino speelt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties