Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fledderus' aanwezigheid verraadt interesse: 'Ik vind het een mooie club'

Laatste update:

Onder de lat van Groningen staat volgend seizoen een nieuwe keeper aangezien Sergio Padt vertrekt naar Ludogorets. Mogelijk wordt Gorter de nieuwe sluitpost in het elftal van trainer Danny Buijs. De 1.90 meter lange keeper van Go Ahead is sinds dit seizoen eerste keeper. Hij speelde 27 van de 28 wedstrijden namens de club uit Deventer. De nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie heeft het minste aantal tegendoelpunten in de Keuken Kampioen Divisie: achttien.

Gorter wil niet op de zaken vooruitlopen en beseft wat zijn basisplaats bij Go Ahead waard is. "Ik heb m'n contract verlengd, tot 2024. Blijf ik hier om minuten te maken, dan zou dat niet slecht zijn", liet hij vrijdagavond weten na afloop van het doelpuntloze gelijkspel. "Maar ik heb ambities en dat heb ik al vanaf het begin aangegeven. Ik zou het niet erg vinden om een stap hogerop te maken om daar te gaan spelen."

Potentiële Oranje-doelman noemt opmerkelijk voorbeeld: 'Kijk naar De Roon'

Lees hier ons interview met Jay Gorter over zijn ambities en toekomstplannen.Lees artikel

Een eventuele stap naar de Eredivisie ziet hij in de nabije toekomst wel zitten. "Ik vind het een mooie club, een club die wil voetballen. Ik denk dat ik met de bal aan de voet ook een prima keeper ben. Ik heb bewezen dat ik dat kan. Het zou een mooie stap zijn. Ik denk dat ik er klaar voor ben", aldus Gorter.

Jay Gorter is goed genoeg voor FC Groningen

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
22
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties